Tjena tjena bloggen 😀

dusch

Känner att jag har en riktigt skön vecka framför mig. Har börjat med en challenge med en kompis. Vi ska båda gå upp kl 06:00 varje morgon och börja med en KALLDUSCH. Sen är det 5 km löpning och direkt efter en snabb kalldusch till…

Efter detta ska vi äta frukost och sen mötas på gymmet för att köra ett intensivt pass på minst 1h. Fokus är på högrep och volym. Sedan käkar vi tidig lunch tillsammans och sen åker vi hem till var och sig där vi sitter MINST 4h med egna projekt. Vi båda började intressera oss för egenföretagande för ca 1 år sedan så vi hjälps åt att komma igång med olika saker. Att blogga är en del av det för min del, Fredrik (kompisen) satsar på att öppna en liten pub i Norrköping.

Sen ska vi även gå ut på kvällarna och ”tvinga” oss att prata med minst 3 tjejer var. Vi är båda singlar så det är inget konstigt med det.. 😉 Vi har båda semester några veckor till så därför kände vi att vi ville göra något för att pusha våra gränser. Jag älskar ju att träna etc. och det handlar nog en del om att gå utanför sin trygghetszon som det kallas. Vi har fått inspiration från ”30 days of discipline”, men vi ville göra en egen version helt enkelt.

En annan grej jag bestämt göra är att försöka utvecklas på _alla_ plan… Det är kanske lite genant egentligen men jag är inte så värst blyg av mig. Sen har jag ändå inga bilder på mig här, än iaf… Det jag skulle komma till är att jag tänkt börja med penisförstoring. Har läst lite om det på olika forum och sidor på internet. Det verkar definitivt fungera. Det jag tycker verkar mest enkelt är att använda en ”penis extender” (penisförlängare eller penissträckare) på svenska. Jag har läst om penisförlängaren Phallosan Forte bland annat här och det verkar vara en riktigt bra produkt. Det verkar som man kan ha sin Phallosan under kläderna. Det är ju perfekt att ha på jobb etc. Kanske inte i alla lägen men ibland. Till exempel om man kör bil, då man ändå är ensam. Jag ska nog beställa en Phallosan Forte snart, den är dyr men det får vara värt. Seriöst, vilken kille vill inte ha en större penis??

Tack för mig, vi hörs!