Jag har tränat seriöst de senaste 25 åren och kommer blogga om alla mina erfarenheter och tips och trix här.

Jag började spela fotboll som 5-åring. Det var det roligaste jag visste och jag blev snabbt en av de bästa i laget. Byn jag kommer ifrån blev till slut för liten så när jag var 9 år fick mina föräldrar skjutsa in mig till Norrköping för att spela i ett bättre lag.

Jag spelade i pojkallsvenskan och många trodde jag skulle bli något i framtiden. Men jag fick även upp ögonen för hockey och amerikansk fotboll. Så jag minskade lite på intensiteten i fotbollen, jag ångrar det lite idag. Det hade varit kul att se hur långt man kunnat komma om man hade satsat helhjärtat på det. Tro det eller ej men jag red faktiskt under några år i tonåren. Främst för min flickvän gjorde det 😉

Gym

Gym!

I gymnasiet hittade jag gymmet också. Så det började ta upp ett allt större intresse. Det var riktigt roligt då jag även var talangfull där. Jag minns att jag ökade väldigt snabbt i volym och styrka. Och det var ju såklart jätte häftigt för en 16 årings ego 🙂 Jag minns att jag ökade till 115kg max i bänkpress under första året. Vi tränade ett stort gäng killar från skolan och jag var starkast i alla övningar.

Idag är jag 30 och det är fortfarande gym som jag tycker är det roligaste. Men jag spelar även fotboll på skoj i ett korplag och ibland tennis och golf.

Jag bor i hageby, Norrköping som är ganska ökänt.. Många av mina vänner och bekanta tycker att jag ska flytta härifrån, men jag trivs bra. Bilden från media är ganska överdriven tycker jag. Jag valde att kalla bloggen för just hageby då jag är lite ”känd” för att jag bor här.

Jag håller för övrigt på med ett projekt där jag installerar ett hemmagym i min källare. Det ska bli riktigt häftigt när det är klart! Det är definitivt kul att gå till gymmet men ibland har jag inte riktigt tid och då kan det va skönt att bara kunna gå ner i källaren och kötta ett pass! Vill ni kontakta mig gör det HÄR.