Kategorier
Valpkurs

Bästa förutsättningarna med en valpkurs i Stockholm

Vill du ha alla förutsättningarna för att skapa en bra och sund relation med din valp? På en valpkurs i Stockholm får du viktig och bra hjälp för bådas skull.

Martin hade alltid varit en djurfantast, hela hans rum bestod av bilder på djur, framför allt hundar. Så länge han kunde minnas hade han tjatat om en hund till sina päron. Eftersom systern var hundrädd, så fick han ingen. Dagen Martin flyttade hemifrån, då hade han en hundvalp vid sin sida. Han hade sedan innan hittat en uppfödare på springer spaniels och hade tajmat det bra med inflytten. 

Den lilla valpen skulle kallas Sam. Martin ville verkligen att allting skulle bli rätt från början, men utan erfarenhet så var det inte självklart. Martin valde att ta hjälp direkt med träningen och boka in dem på en valpkurs. Uppfödaren till Sam fanns vid deras sida hela tiden och kände till en bra valpkurs i Stockholm som han hade tipsat andra valpköpare om att gå på. 

Rätt grund med valpkurs 

När Sam var gammal nog, började de på valpkurs i Stockholm tillsammans. Det var otroligt nyttigt det de fick lära sig där. De fick lära sig hur de skulle kommunicera med varandra. Utöver det fick även Sam lära sig att umgås med andra hundar och människor. Sånt som var viktigt för att Sam skulle bli en stabil och trygg hund.

För Martin som var ny som djurägare var det minst lika nyttigt. Han lärde sig hur han skulle hantera olika situationer. Han fick hjälp att lära Sam de vanliga kommandona. Sam var otroligt nöjd med kursen han gick, så han var säker på att han skulle gå en annan kurs när denna var slut. De hade framtiden framför sig och det fanns så många olika inriktningar de kunde prova på.