Om oss

Välkommen till Hageby – bloggen om djur och hundar!

Jag heter Hans Mikkonen, och jag är passionerad när det kommer till djur, särskilt hundar. Jag har alltid haft en stark anknytning till dessa fantastiska varelser och har ägnat stora delar av mitt liv åt att lära mig om, förstå och dela med mig av mina erfarenheter när det gäller hundar och deras relation till människor.

Det är något magiskt med det band som vi delar med våra fyrbenta vänner. Hundar har förmågan att förgylla våra liv, sprida glädje och lojalitet som är svårt att hitta någon annanstans. Med den här bloggen vill jag dela med mig av min kunskap och mina erfarenheter för att hjälpa dig att förstå, vårda och njuta av ditt liv med din hund ännu mer.

Här kommer du att hitta en mångfald av ämnen och artiklar som rör hundar och andra djur. Från tips om träning och vård till historier om rörande djurmöten och de senaste nyheterna inom djurvård. Jag strävar efter att erbjuda både nybörjare och erfarna hundägare användbara och informativa resurser.

Min egen resa med hundar har varit rik på erfarenheter, och jag har haft möjligheten att arbeta med olika hundraser och träffa fantastiska människor som delar min passion. Genom denna blogg hoppas jag kunna skapa en plats där vi alla kan dela våra berättelser, ställa frågor och lära oss av varandra.

Ditt sällskap och engagemang här är mycket uppskattat, och jag ser fram emot att följa ditt äventyr med din fyrbenta vän. Tillsammans kan vi skapa en community av hundälskare och djurvänner som delar vår kärlek till våra trogna följeslagare.

Tack för att du besöker min blogg, och tveka inte att kontakta mig om du har frågor, förslag eller bara vill prata om hundar och djur. Tillsammans kan vi göra världen till en bättre plats för våra pälsbeklädda vänner!